Mexikói ízek a szürkeség ellen!

2017-12-04

sponsored links

_kg_6306.JPG

A tavaly õsszel nyílt mexikói étterem a téli hónapokra új étlappal, izgalmas új fogásokkal készül. Az étterem szemtelenül fiatal séfje, a 24 éves Elek Krisztián ügyesen frissített az étlapon, meghagyva a nagy kedvenceket, beemelve a mexikói és a tex-mex konyha legizgalmasabb fogásait.

almer23059_1.jpg

Krisztián fiatal kora ellenére már szép szakmai múltat tudhat magáénak. A Budapest Marriott Hotelbõl induló szakács - a belvárosi Bigfish konyháját követõen - meg sem állt Thaiföldig, ahol magánséfként dolgozott, világhírû modellek számára állította össze a tökéletes ételsorokat. Thaiföld után tavaly õsszel tért vissza Magyarországra és rögvest az épp akkor nyíló Calavera Budapest csapatába került. Az étterem korábbi séfjétõl rengeteget tanult, de Krisztiánt saját érdeklõdése is hajtotta, hajtja, tüzetesebben megismerkedett a mexikói gasztronómiával, a hagyományokkal és a használt alapanyagokkal. Ezt a szerzett tudást kamatoztatja most, mint a Calavera Budapest konyhafõnöke.

elek_krisztian_sef.jpg

Calavera Budapest

A megújult újpesti fõtéren található Calavera Budapest étterem klasszikus mexikói fogásokkal és szédítõen gazdag italkínálattal várja vendégeit. A fõként hagyományos mexikói ételeket kínáló étterem kínálatában a tradicionális ízek és alapanyagok jelennek meg, színes és izgalmas formában, amelyet számos figyelemfelkeltõ apróság tesz még teljesebbé.

Az ételek mellett a Calavera Budapestben nagy hangsúlyt kapnak a mexikói italok, itt található az ország egyik legnagyobb tequilaválasztéka, amely a teljes palettát lefedi, így mindenki kedve szerint válogathat a különféle italok között. A tequilán kívül egyedi rumokkal, különféle - házi szörpökkel kombinált - koktélokkal, kukoricaszörp alapú limonádéval és Rizmajer Cortes kukoricasörrel várják a vendégeket.

Calavera Budapest

1042 Budapest, Szent István tér 3.

+36202702454

www.calavera.hu

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2017/12/04/me...

sponsored links

Keres?s