Melegszendvics kétféleképpen

2014-08-14

sponsored links

szendvics2

Teljesen mások a szendvics-preferenciáink, különösen ami a bele kerülõ ?szószokat? illeti. Levi a mustár-chutney srác, én meg a majonézes csaj. Még a hasábburgonyát is szívesebben tunkolom majonézbe, mint ketchupbe. Nyilván a legkalóriadúsabb mártás a kedvencem. Nyilván. Rémes szokás.

Egyik nap eszembe jutott, hogy olvasztott sajtot akarok enni. Hmmm?. Olvasztott sajt?

Úgyhogy vacsorára mindenki megkapta a maga melegszendvicsét.

Hozzávalók:

  • egy 15 dkg-os elõsütött bagett, megsütve
  • sajt, szeletekre vágva (cheddar, ementáli? ami épp van)
  • mustár
  • valamilyen chutney, nekem most meggy volt kéznél
  • padlizsánkrém*

*A legjobb ez a verzió, de a legújabb felfedezésem, hogy a sokkal vackabb, sütõben megsütött padlizsán nagyszerûen feldobható 1-2 felkockázott, sült kápia paprikával. Úgyhogy a padlizsánkrém most a következõkbõl állt: padlizsán, sült kápia, majonéz, só.

Az egyik szendvics: a félbevágott bagett mindkét felét megkenem mustárral, és beborítom sajttal. Az alsóra teszek egy kis chutneyt, és befedem a tetejével. (+ extra mellé vagy bele: ecetes uborka).

A másik: a bagett mindkét felét megkenem padlizsánkrémmel, beborítom sajttal és összefordítom.

Kontakt grillben pár perc alatt megsütöm.


Folytats a blogon ... lillafoz.blogspot.com/2014/08/melegsz...

sponsored links

Keres?s