Melegszendvics kétféleképpen
sponsored links
Teljesen mások a szendvics-preferenciáink, különösen ami a bele kerülõ ?szószokat? illeti. Levi a mustár-chutney srác, én meg a majonézes csaj. Még a hasábburgonyát is szívesebben tunkolom majonézbe, mint ketchupbe. Nyilván a legkalóriadúsabb mártás a kedvencem. Nyilván. Rémes szokás.
Egyik nap eszembe jutott, hogy olvasztott sajtot akarok enni. Hmmm?. Olvasztott sajt?
Úgyhogy vacsorára mindenki megkapta a maga melegszendvicsét.
Hozzávalók:
- egy 15 dkg-os elõsütött bagett, megsütve
- sajt, szeletekre vágva (cheddar, ementáli? ami épp van)
- mustár
- valamilyen chutney, nekem most meggy volt kéznél
- padlizsánkrém*
*A legjobb ez a verzió, de a legújabb felfedezésem, hogy a sokkal vackabb, sütõben megsütött padlizsán nagyszerûen feldobható 1-2 felkockázott, sült kápia paprikával. Úgyhogy a padlizsánkrém most a következõkbõl állt: padlizsán, sült kápia, majonéz, só.
Az egyik szendvics: a félbevágott bagett mindkét felét megkenem mustárral, és beborítom sajttal. Az alsóra teszek egy kis chutneyt, és befedem a tetejével. (+ extra mellé vagy bele: ecetes uborka).
A másik: a bagett mindkét felét megkenem padlizsánkrémmel, beborítom sajttal és összefordítom.
Kontakt grillben pár perc alatt megsütöm.