Medvehagymás gombaragu fürjtojással

2014-03-19

sponsored links


Csupán néhány igazán kiváló hozzávalóból, egyszerû, gyorsan elkészíthetõ, tavaszias étel. Imádom a medvehagymát, nagyon vártam már az érkezését, szeretem használni bármihez, amihez csak lehet. A fürjtojás sokkal táplálóbb a tyúktojásnál, de nemcsak ezért szeretem, hanem mert sokkal mutatósabb is. A gomba meg a sajt együtt pedig régi kedvenc, úgyhogy számomra ez egy tökéletes étel: könnyû, finom, egészséges, laktató, és nem hízlal.

Hozzávalók (4 személyre):
  • 500 g barna csiperkegomba
  • 125 g mozarella
  • 3 zöldhagyma
  • 4-5 evõkanál apróra vágott medvehagyma
  • 1-2 evõkanál balzsamecet
  • 1 evõkanál kókuszzsír ...

Folytats a blogon ... gergelyne.blogspot.com/2014/03/medveh...

sponsored links

Keres?s