McDonald?s ? McRib

2014-02-03

sponsored links

Az ?Örök gyerekeknek? – szĂłl a fĂŒlbemĂĄszĂł legĂșjabb McDonald’s-os kampĂĄny szlogenje, melynek keretĂ©n belĂŒl kĂ©t termĂ©ket cĂĄpĂĄzhatunk be. Az egyik egy Dupla Sajtos McRoyal a mĂĄsik a McRib. TermĂ©szetesen utĂłbbi csiklandozta gyerekes fantĂĄziĂĄm, Ă­gy betĂĄmadtam a legközelebbi Ă©ttermet Ă©s gyorsan rĂĄcsaptam. Kicsit kĂ©telkedve fogadtam ezt a bordĂĄs dolgot, de nem voltak elvĂĄrĂĄsaim, hogy egy szĂ©p eredeti csontos bordĂĄt rittyentenek a szendvicsbe. Persze nem mindennapi Ă©lmĂ©ny lenne, ahogy a vendĂ©gek csontoznak bĂĄrmelyik mekiben.

A szendvics vagy nem is tudom ez mi, nem tĂ»nik tĂșl nagy kalandnak nĂ©mi hagyma Ă©s uborka. A reklĂĄm szerint csurig lesz bbq öntettel amivel elkerĂŒlhetetlenĂŒl összekenjĂŒk magunkat a fejĂŒnk bĂșbjĂĄig. Az ĂĄra meglepĂ”, elsĂ”re nem Ă©rezni rajta a tĂșlĂĄrazott Ă©letĂ©rzĂ©st mivel egy közepes ĂŒdĂ­tĂ”vel 790-Ă©rt meg is kaparinthatjuk, de ha csak ĂŒresen kĂ©rjĂŒk akkor 690-ben megĂĄll. Baconnal is megvadĂ­thatĂł ami Ășjabb 100-al dobja meg az ĂĄrat, fĂŒggetlenĂŒl, hogy menĂŒ-ben kĂ©rjĂŒk-e vagy nem.

EsztĂ©tikai megjelenĂ©s: VĂ©konyka doboz amin egy matrica miszerint lakozik benne nĂ©mi bacon. Felnyitva meglĂĄtjuk a legendĂĄs McRib szendvicset ami elĂ©ggĂ© szolidan adja elĂ”, tĂ©nyleg alig van benne valami. KĂ©t aprĂł karika uborka amibĂ”l az egyik ki is csĂșszott szĂłval, mehet az IKEA Ă©s kicsit rendezni kell rajta. A zsemle tetejĂ©n nĂ©mi dĂ­szĂ­tĂ©s, szĂ©pen egyenletesen elosztva. SzĂłszbĂłl tĂ©nyleg nincs hiĂĄny Ă©s mintha direkt arra gyĂșrtak volna, hogy összekenjĂŒk magunkat amiĂ©rt fĂ”kĂ©nt a szĂ©leire tettĂ©k. A hĂșs csak formĂĄra hasonlĂ­t a bordĂĄra, ez is darĂĄlt hĂșs amit mĂĄs formĂĄjĂșra alakĂ­tottak. EgyszerĂ», semmi csoda nincs rajta.

Pont: 7/10

ÍzvilĂĄg: Nagy eltĂ©rĂ©st nem vĂ©lek felfedezni egy sima hĂșspogĂĄcsa Ă©s ez között Ă­zre, alaposan kerĂŒlt rĂĄ szĂłsz amitĂ”l vehetjĂŒk mĂ©gis kicsit mĂĄsnak, de semmi több. A buci szokĂĄsos Ă­zvilĂĄg, egyedĂŒl formĂĄja mĂĄs. Az uborkakarika remekĂŒl töri meg a BBQ szĂłsz kicsit Ă©deskĂ©s Ă­zĂ©t. A hagyma nem tĂșl karakteres, tipikus randi kompatibilis, egyĂĄltalĂĄn nem kell tĂ”le tartani. Nos a bacon amit extrakĂ©nt kĂ©rtem fel se tĂ»nt, hogy nem is lĂĄtszik elsĂ”re, de falatozĂĄs közben beugrott Ă­gy elkezdtem kutatni. Egy aprĂł pici csĂ­kocska jutott csak bele, Ă©rezhetĂ” Ă­ze nem igazĂĄn volt sajnos. ÖsszessĂ©gben nem egy nagy eresztĂ©s, ennĂ©l vadabb Ă©lmĂ©nyeket vĂĄlt ki belĂ”lem egy rĂĄntott hĂșsos szendvics csalamĂĄdĂ©val.

Pont: 5/10

 

MennyisĂ©g: “Örök gyerekeknek”, de jobb ha fel se nĂ” az a gyerek, mert adagra nem mondanĂĄm bĂ”sĂ©gesnek. Egy nagyobb burger pĂ©ldĂĄul a BigMac sokkal kiadĂłsabb Ă©s nem csak kĂ©t feltĂ©tbĂ”l ĂĄll. MĂĄsfĂ©l sajtburgerrel tudnĂĄm talĂĄn legpontosabban jellemezni adag szempontjĂĄbĂłl. SzĂłsz van benne bĂ”ven, jut az orcĂĄnkra is. A zöldsĂ©gek igazĂĄn szerĂ©nyek, mindkettĂ”bĂ”l elfĂ©rne egy dupla adag bele, nem vennĂ© senki zokon. A kamuborda vĂ©gigĂ©r az egĂ©sz zsemlĂ©n, ez Ă­gy jĂł mĂ©retre benne. A bacont valĂłszĂ­nĂ»leg viccnek szĂĄntĂĄk, fel sem tĂ»nik ha nem nagyĂ­tĂłval vadĂĄsszuk. Az egĂ©sz nagyon könnyed hĂĄrom Ăłra, de tĂ©nyleg csak ha szolid Ă©hsĂ©ggel tĂ©rĂŒnk be.

Pont: 5/10

Ár/Ă©rtĂ©k: AlapĂĄr 690 ahogy mĂĄr emlĂ­tettem, Ă©s plusz 100-Ă©rt jĂĄr mellĂ© a közepes ĂŒdĂ­tĂ”. Nem kell nagyon agyalni rajta, egyĂ©rtelmĂ»en megĂ©r ennyit a lötty legyen az akĂĄrmelyik a kĂ­nĂĄlatbĂłl. A bacon tökĂ©letesen Ă©rtelmetlen bele mivel egy ekkora semmi darabot Ă©szre sem lehet venni. Nem mondom, hogy erĂ”sen ajĂĄnlanĂĄm akiben ott rejtĂ”zik mĂ©g a kisgyerek, hogy összekenje magĂĄt nĂ©mi BBQ szĂłsszal az prĂłbĂĄlja ki, de nagy csodĂĄt ne vĂĄrjon tĂ”le. Van pĂĄr ĂșjdonsĂĄg mĂ©g a kĂ­nĂĄlatban, de nem tervezem, hogy kiprĂłbĂĄlnĂĄm Ă”ket. A 890-es vĂ©gösszeg mĂĄr elĂ©ri azt, hogy inkĂĄbb kuponnal kĂ©t BigMac.

Pont: 5/10

560true thumbnails under 315true true 800http://mitettemma.hu/wp-content/plugins/thethe-image-slider/style/skins/frame-black
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide1
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide2
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide3
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide4
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide5
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide6
 
 
 
 
 
 

Folytatás a blogon ... mitettemma.hu/mcdonalds-mcrib/?utm_so...

sponsored links

Keres?s