Mandulavajas brownie (lisztmentes)

2014-05-29

sponsored links

MandulavajasBrownie1

Mostanában nagy elõszeretettel gyártom a különbözõ olajos magvakból készült krémeket, errõl hamarosan olvashattok is bõvebben. Így volt itthon egy bögrényi házi készítésû mandulavaj, amit a paleo konyhában is gyakran használnak süteményekbe.  (Nem kell megijedni, nagyon könnyedén elõállítható, csak pirított mandula kell hozzá.)  Igaz, gyorsan fogy, mert a kicsi, aki kaja ügyben nem ismer lehetetlent, lábujjhegyen  pipiskedve gyakran csippentett belõle, míg fotóztam. Mindössze négy-öt evõkanálnyi került ebbe a csokis süteménybe a liszt helyett, a végeredmény pedig a tökéletes brownie; kívül roppanós, belül krémes és brutálisan csokis. És naggggyon, naggyon finom! Mire feleszméltem,már csak ez a négy szelet maradt belõle.

Mandulavajas brownie

Hozzávalók:

20 dkg vaj, 20 dkg étcsokoládé, 3 tojás, 10 dkg cukor, 4 evõkanál mandulavaj, 4 evõkanál ...

Folytats a blogon ... marmalade.cafeblog.hu/2014/05/29/mand...

sponsored links

Keres?s