Madártej

2014-03-01

sponsored links

hozzávalók / 4 adag

  • 4+4ek cukor
  • 3 csomag vaníliás cukor
  • 4 db tojás
  • 1 l tej


elkészítés

  1. A tojásokat szétválasztjuk, és a fehérjét 4 ek kristálycukorral kemény habbá verjük.
  2. A sárgájához hozzáadjuk a maradék cukrokat, majd egy kis tejjel jól elkeverjük.
  3. A maradék tejet felforraljuk, ebben kifõzzük a kemény tojásfehérjét,kiszedem egy tálba és félre teszem,a tejhez hozzáadjuk a tojássárgás keveréket, és kicsit sûrû krémmé fõzzük. (Nem lesz sûrû, csak egy kicsit.) Ha sûrûbbre szeretnéd adj hozzá 1 kanál vanília pudingot.
  4. Ha megvan a krém, akkor tálaljuk, és a cukros kemény fõtt tojáshabot a tetejére szaggatjuk

Folytats a blogon ... ancikonyha.blogspot.com/2014/03/madar...

sponsored links

Keres?s