Lépésrõl Lépésre: Vágjunk Bele!

2014-06-06

sponsored links


A helyzet az, hogy nagyon fel vagyok dobva :)  Két két múlva véget ér a iskola...El se hiszem, nem akarom, hogy vége legyen. Na ezért egyáltalán nem vagyok boldog. Minden alkalommal olyan energialöketet kaptam, fogalmam nincs honnan fogom ezt innentõl beszerezni...vagyis ötlet van, de várom, hogy kiforrjon..A másik ötletem amit pedig már azért elkezdtem én itt a blogomban, de félúton megakadt, hogy tényleg egy olyan oldalt tudjatok böngészni, ötletek meríteni, és átlátni ami segít az otthoni sütésben. Jelentem három hónapos tervezés után (amit nyilván háromszor túlkombináltam), végül megszületett A TEMATIKA :)
Szóval arra gondoltam, hogy bár jobbról balról nézve 4-5 éve cukrász vagyok, én a labilis, úgy döntöttem beiratkozom, egy szuper színvonalú iskolába. Mindig is ez volt a tervem, mert éreztem, hogy bár sok minden van a fejemben, de hihetetlenül rendszertelenül. És most végre úgy érzem minden a helyére került, és erre már nagyon jó lesz építkezni. Sajnos én továbbra sem tudok otthon Nektek olyan iskolát ajánlani, vagy nem tudok róla, ami olyan tudást ad, ami úgy gondolom hasznossá is válik. És azt sem mondom, hogy azért mert két hét múlva kilépek az iskolapadból, szuperül értek mindenhez. Ilyen sosem lesz, mert ezt mindig tanulni kell. De egy jó alap, csodásra képes, ha meg van az érzék hozzá, ez biztos. Fõleg ha támogató tanáraid is vannak, mint nekem, akkor pedig egyre biztosabbá válsz magadban.
Na de elkanyarodtam (szokás szerint), a lényeg kedves Olvasóim, hogy szeretném Nektek átadni azt a tudást, amit én kaptam, amit eddig tudtam (Gyúrj rá! és a receptekben a tanácsaim), és amit remélem még tudni fogok. Persze néha azért a mostani desszertjeimet is megosztom, de most tényleg Nektek sütök itthon. Na jó, meg az uramnak...mert végül is õ eszi...:)

Kezdjük is egy kis száraz matematikával, essünk túl rajta minél elõbb, és utána tök jó lesz :)



Klikkeljetek a képre, és máris elnavigál Titeket a Mértékkel! fülecskére...Ide fog kerülni minden hasznos, átváltási egységek, cukorszirup, csokoládé...nem lövöm le, de itt remélem mindenre rátalálsz :) Ha valamit kihagytam, tessék szólni :)


Folytats a blogon ... angelastaste.blogspot.com/2014/06/lep...

sponsored links

Keres?s