Lingi Pizza és Ételbár ? Hungarikum pizza (32 cm)

2014-01-10

sponsored links

Pépépéntek van és ráadásul, nekem még csak dolgoznom sem kell ma. Ilyen napokon általában a lottózóban kötök ki, mert rájövök, hogy mennyivel jobb az, hogy ha az egész napomat úgy töltöm el, ahogyan akarom, nem pedig a bányában csákányozok 8 órán keresztül. Szerencsére azért beleér a vízbe a kezem és kihúzom a bilibõl, amikor is elérkezik az ebéd, ami péntek révén nem is lehet más, mint pizza. Idén sem fogunk szigorúan diétázni, ha már pizzát rendelünk, akkor rámegyünk a feltétekben gazdagabb kiadásokra. Nem idén került be a pincér kínálatába, már decemberben is tudtunk rendelni a Lingi Pizza és Ételbár kínálatából. Mivel általában figyelek rá, hogy mit eszek, így a ha már lúd legyen kövér elv alapján, most egy Hungarikum pizza névre hallgató tésztacsodát választottam, általában ami magyaros, az nem zsír és szénhidrát szegény.

Esztétika,megjelenés: A doboz egészen pontosan megjeleníti a gondolataimat, amik a rendeléstõl az átvételig szakadatlanul forognak a fejemben: pizza, pizza, pizza… Ez egyszerû és stílusos, még úgy is, hogy a Clooney -s doboz közelébe sem érhet. A lényeg továbbra is a dobozban van, amit nagy érdeklõdéssel nyitok ki, mert ez bizony egy új tapasztalat lesz. Kinyitom és nagyon tetszik, amit látok. Nem egy vastag tésztás pizzáról van szó, viszont a feltétekkel ügyesen bûvészkedett a szakács. Ha már a feltéteknél tartok, akkor most egyszerûen felsorolom õket. Szalámi, kolbász, bacon, zöldpaprika, hagyma és természetesen sajt. A feltétek paradicsomos alapon pihennek, egyikbõl se került a tésztára, túl sok vagy túl kevés. A pizza szélei barnák, a sajt nem pirult rá, nálam ez a tökéletesen megsütött pizza kinézet, na de lássuk az ízét.

Pont:8/10

Ízvilág: A tésztával kezdem, méghozzá a széleknél, mert így tudhatjuk meg, hogy magát a tésztát, hogy is gondolják õk. A kinézet után, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem erre számítottam. A tészta kellõen levegõs, nem sós, nem sótlan, remek íze van. Elindulok befelé, és valóban magyaros ízek tökéletes kombinációjával találkozok. Szerencsére a bacon nem túl zsíros, így nem tocsog a pizza teteje, de azért nem is fog megakadni a torkunkon. A szalámi nem telitalálat,a kolbász viszont finom, kellõen paprikás ízzel kecsegtet. A hagyma adag nincs elnagyolva, nem próbálták a legolcsóbb alapanyaggal tuningolni a pizza súlyát. A zöldpaprika, elsõre nem tûnt erõsnek, de mivel a magok is rajta vannak, így egy egy falatnál, azért megmutatja az igazi arcát, csípõs ételeket nem kedvelõk, inkább ne ezt a megoldást válasszák.

Pont:7/10

 

Mennyiség: Hopp, itt kicsit sikerült bakiznom, mert a mérõszalagom nem került elõ. Ránézésre, és az íztõl elfogultan azt mondanám, hogy 32 centis valóban a pizza, de ezt egyértelmûen nem tudom kijelenteni. Ami biztos, hogy feltétekben nem szegény, viszont nem egy vastag tésztás, tehát a nagy étvágyúaknak megeshet, hogy nem elég. Én mondhatni, hogy kicsit jobb étvággyal rendelkezem, mint az átlag, viszont nekem elegendõ volt egy evésre.

Pont:8/10

Kiszállítási idõ: Korábban, már szemeztem az étteremmel, és akkor még 50 perc volt az átlagos kiszállítási idõnél megadva. Ez idõközben változott, méghozzá pozitív irányba, méghozzá, 26 – 39 percet ígérnek. Ehhez képest, nekem 23 perc alatt meghozták a pizzát, ami azért erõsen átlagon felüli eredmény. Mások véleményeit olvasgatva, úgy látom, hogy nem csak én tapasztaltam ezt az elképesztõ sebességet, volt akinek 25 perc alatt szállítottak. A szállítás gyors, a pizza nincs szétcsúszva és meleg is, ezt pontosan így kell csinálni.

Pont:10/10

Ár/érték: Hát az árral kezdem és utána írom le a gondolataimat ezzel kapcsolatban. Ez az ár 1280 forint, és nincs szó akcióról, ez náluk ennyibe kerül. A legdrágább 32 centi pizzájuk is csak 1490 forint, de az bizony már pármai sonkával van megbolondítva. Amiért ezt a példát felhoztam, az az, hogy lehet ezt kedvezõ áron is csinálni. A kedvezõ ár, általában nem jár ilyen minõséggel, de itt panaszkodni sincs okunk. Finom és nem drága, ilyenkor gondolnánk, hogy mivel így sokat el kell adniuk, hogy menjen a bolt, majd biztosan sokat kell rá várni, de ebben az esetben errõl sem kell beszélnünk. Lehet kicsit már túlzok, de ez a vonal nekem nagyon bejön, de kinek ne jönne. A végeredmény nálam, az, hogy legközelebb, ha pizzát akarok enni, akkor bizony Tõlük fogom megrendelni, és szinte biztos vagyok benne, hogy akkor is hasonlóan fogok vélekedni a produktumról.

Pont:10/10

560true thumbnails under 315true true 800http://mitettemma.hu/wp-content/plugins/thethe-image-slider/style/skins/frame-black
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide1
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide2
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide3
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide4
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide5
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide6
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide7
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide8
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide9
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide10
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Folytats a blogon ... mitettemma.hu/lingi-pizza-es-etelbar-...

sponsored links

Keres?s