Legjobb gluténmentes pizzám - VKF! 64. forduló

2014-05-29

sponsored links


Nia,  a BIOporta blog írója lett a 64. VKF! gázigazdája és a pizzát választotta témául, ami egy nagyon egyszerû, finom és nagy múltú étel. Szegény már nagyon sok változáson ment át az idõk során. Itt az ideje, hogy én is alaposan megreformáljam!
Nemrég hallottam valahol, hogy nagyon jó, már a pizzát is el lehet készíteni egészségesen, úgy, hogy senkinek ne kelljen lemondania róla, de akkor miért is hívjuk pizzának? Egyrészt ez azért fura, mert a pizza egy fehérlisztes szénhidrátbombát juttat eszünkbe, ami minden, csak nem diétás vagy egészséges, másrészt ezek a reform változatok soha nem lesznek olyan ízûek, mint a fehér búzalisztbõl, élesztõvel készült változat és a megtévesztõ név csak felidézi azt az igazit és végül csalódik az ember. Na igen, van ebben valami. Én viszont most úgy érzem, hogy nagyon jó alternatívát sikerült létrehoznom. Már van néhány pizzareceptem itt a blogon és már írtam olyat, hogy na, megvan a tökéletes. Ízre jó is volt, megsülve állagra is, de a nyers tésztát nem lehetett olyan jól nyújtani, formázni, mint az eredeti kelt tésztát. Ezt már lehet!

Hozzávalók:
-30 g barnarizsliszt ...

Folytats a blogon ... tuparna-habvero.blogspot.com/2014/05/...

sponsored links

Keres?s