Lecsó ízesítésre

2014-08-05

sponsored links



A magyaros ételek kíváló ízesítõje .

Hozzávalók:

  • 1 kg húsos paprika
  • 1 kg paradicsom
  • 1 bogyiszlói csípõs paprika
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 púpozott teáskanál só
  • 1 nagy rozmaringág



Elkészítése:
A paprikát megmostam,kicsumáztam,a paradicsomot ugyancsak megmostam,héját lehúztam,és a bogyiszlói paprikával együtt összevágtam.
Hozzáadtam a szétzúzott fokhagymát, sót, összevágott rozmaringleveleket.
Fõztem addig, amíg a hozzávalók jól összefõttek,tiszta üvegekbe tettem, olajat öntöttem a tetejére, majd szárazgõzben hagytam hûlni.




Folytats a blogon ... konyha-labor.blogspot.com/2014/08/lec...

sponsored links

Keres?s