Két könyv, két elismerés....

2017-02-21

sponsored links


A napokban kétszer is csengetett a postás, egy-egy ajándékcsomagot tartva a kezében. Nagy örömömre mindkettõben egy csodaszép könyv lapult. A Cookta "Nagy csokoládés könyv" tele van finomabbnál, finomabb sütemény és desszert receptekkel, melyeket Pinczel Orsolya saját kezûleg készített el, és Hámori Zsófia csodaszép fotókkal örökített meg. Nagy öröm volt számomra amikor megtudtam, hogy az általam készített, és a Cookta elsõ receptversenyén "Aranykanál" díjjal jutalmazott Mogyorókrémes-csokoládétorta receptem is helyt kapott a könyvben. Sõt nem csak a recept, de még a "Fõszerkesztõi köszöntõben" is megemlítésre került.

Nagyon, nagyon köszönöm a Cookta.hu Csapatának, hogy megajándékoztak ezzel a csodaszép könyvvel!




 A könyvben a recept egy rövidke bevezetõszöveggel indul, melyet elolvasva, kicsit meg is hatódtam, és nagyon köszönöm az elismerõ szavakat!

"Ez az igencsak összetett, de gondosan eltalált ízharmóniával rendelkezõ torta rögtön lenyûgözte zsûrinket, így boldogan ajándékoztuk meg a Cookta Aranykanál Díjjal, és osztjuk meg ezt a remek receptet."




A másik csomagban szintén egy remek szakácskönyv lapult, mellyel a Receptnek.hu oldalon meghirdetett receptversenyre beküldött receptjeim elismeréseként, ajándékozott meg a Tisztelt Zsûri. 

Nekik is nagyon, köszönöm, ezt a csodaszép könyvet, melyet örömmel lapozgatok!!!

A könyv Bernáth József receptjeit tartalmazza, sok-sok hasznos tanáccsal, és részletes fázisfotókkal ellátva, így megkönnyítve a receptek elkészítését. 





Folytats a blogon ... gizi-receptjei.blogspot.com/2017/02/k...

sponsored links

Keres?s