Közös tortázás Gabival és Mummyval, lovas tortát készítettünk

2011-08-03

sponsored links


Tervezzük egy ideje a lányokkal-Gabival és Andival-, hogy összejövünk egy közös tortázásra. Július közepére sikerült összehozni, hogy mindenkinek jó legyen. (már 2 hete írom ezt a posztot, de nem jutok a végére) Kitaláltuk, hogy egy lófejet ábrázoló tortát készítsünk el. Az apropója onnan jött, hogy a keresztlányunk éppen azon a héten volt 11 éves és nagyon szereti a lovakat. Én úgy gondoltam, hogy egy lófej igazán úgy mutat jól ha fújva van (airbrush), akkor adja ki gyönyörûen az árnyékokat, magát a formát. Andinak van egy ilyen szuper airbrush készüléke, nagyon örültünk Gabival, hogy kipróbálhatjuk. Valami mesés ez a szerkezet és hihetetlen volt látni, ahogyan a fehérre burkolt lófej szinte egyik pillanatról a másikra életre kel a festéktõl. Nem, ezt nem lehet szerintem ennyire jól megfesteni (sikítsatok ha tévedek) ez az airbrush-tól lett igazi, majdnem megszólalt. Ahogyan Gabi mondaná: "Olyan brutális, mint valami igazi torta!" (mindezt hajnalban 0:31-kor)
De kezdjük elõrébbrõl...
Gabit kicsivel régebb óta ismerem már, nagyon szeretem a tortáit, a munkáit és azt is, ahogyan ír. Mindent olyan részletességgel és élménnyel, hogy az ember átéli, mintha Õ is ott lenne. Hihetetlen a leksedés benne és úgy szív magába minden infót, hogy öröm nézni és hallgatni amit és ahogyan csinál. Nagyon szimpatikus volt nekem már az elsõ találkozás alkalmával is és ez mindig csak fokozódik, ahogy egyre jobban megismerem.
Andit valamivel késõbb ismertem meg és Õ is nagyon szimpatikus volt. Csodálom, ahogyan a két királylánya mellett ennyi energiája van tortázni. Neki is hihetetlen a tudása és szuper, amit csinál. Árad belõle a nyugalom, a kedvesség, egy jelenség. Olyan nagylelkû és nagyon tetszik, hogy annyi infót és minden mást ...

Folytats a blogon ... recepteszter.blogspot.com/2011/08/koz...

sponsored links

Keres?s