Könyvajánló

2014-07-13

sponsored links






Lénárt Gitta - Élõ aszalványok könyve nagyon szép, tartalmas kiadvány. Ami elsõre igen megtetszett benne, hogy még olyan élõ étel-analfabéták is, mint amilyen én vagyok, könnyedén megértik a nyers ételek fogyasztásának és ennek az életformának a mibenlétét.

A csodás fotókat nézve és a részletes leírásokat olvasva, az ember lánya rögtön kedvet kap, hogy kipróbálja, milyen is aszalt finomságokat gyártani; nyers ételeket készíteni. :)

Mivel nincs aszalógépem, kicsit elszontyolodtam, de a könyv erre is kínál megoldást. :) Már alig várom, hogy elkezdjen érni a paradicsom! Azt hiszem az lesz az elsõ alany, amin kipróbálom újdonsült tudományom! :D Hihetetlen, hogy mennyi mindent lehet aszalni. Az embernek eszébe sem jutna például a cukkini, vagy a padlizsán, pedig isteni lehet!

Ha pedig elsajátítottuk az alapismereteket rengeteg receptet találunk kenyerek, kekszek, torták és egyéb finomságok készítéséhez. Tudom, sokan vannak, akiknek ez természetes -én egyelõre az elméleti lelkes amatõr kategóriába tartozom-, de én nagyon rácsodálkoztam, hogy lehet nyers tortaalapot készíteni. ...kókuszosat és csokisat is... Ezeket feltétlenül ki kell próbálni! :)

Jó szívvel ajánlom a könyvet mindenkinek, akár lelkes amatõr, akár gyakorló élõ étel fogyasztó, mert ez a kiadvány mindenkinek igen kedvére lesz!



A könyv a BIOENERGETIC kiadó gondozásában jelent meg.

Folytats a blogon ... konyhaninnenkertentul.blogspot.com/20...

sponsored links

Keres?s