Könnyû citromos fûszeres halleves

2015-01-01

sponsored links

tengerihalleves01.jpg

Tökéletes választás a nehéz napokra, amikor ránk fér egy üde könnyû de ugyanakkor tápláló leves. Gyorsan szeretnénk elkészülni az ebéddel, vagy éppen váratlan vendégek állítanak be hozzánk.

A hozzávalók tekintetében mindenféle  ami a tengerbõl származik. Azért elsõsorban valamilyen hal, és bármilyen tenger gyümölcsei, mint kagylófélék, rákfélék, tintahal,  és algafélék. A vegetáriánus változathoz csupán az algát használjuk fel. 

A zöldségek tekintetében némi megkötés, hogy kihagyjuk a gyökérféléket, padlizsánt, burgonyát.

Hozzávalók 2 adaghoz:

100-120 g tengeri halfilé

100 g tenger gyümölcsei

60 g garnéla rák 

2 evõkanál olíva olaj ...


Folytats a blogon ... valodisafrany.blog.hu/2015/01/01/konn...

sponsored links

Keres?s