Kókusztejes nektarinleves
sponsored links
Extra finom leves a nagy melegben.
Hozzávalók:
4 szem nektarin
800 ml kókusztej
10 dkg juharszirup / méz
1 ek. kókuszolaj
--
puffasztott barnarizs
Hozzávalók:
4 szem nektarin
800 ml kókusztej
10 dkg juharszirup / méz
1 ek. kókuszolaj
--
puffasztott barnarizs
Elkészítés:
A nektarinokat meghámozzuk, felkockázzuk, majd hozzáöntjük a kókusztejet (forró víz + kókusztejpor, majd ezt lehûtjük), a juharszirupot, a felolvasztott kókuszzsírt. Összeturmixoljuk és már fogyaszthatjuk is. Mi puffasztott barnarizzsel ettük, de finom bele a mandula is, vagy önmagában is nagyon finom.
TIPP: rizstejjel készítve és juharszirup nélkül remek reggeli vagy esti étel lehet hozzátáplált csecsemõknek is :-)