KÁPOSZTÁS POGÁCSA (azzal ami itthon volt)

2013-01-03

sponsored links



Az a helyzet,hogy nagyon nehezen veszem rá magam, hogy készítsek sós süteményeket. Pedig finom, nekem is jól esik, de valamiért nem mindig akaródzik. Alap szinten ellavírozgatok, vagyis sós stangli nagyi receptbõl, flancolós grissini (általában össze-vissza fûszerezem), blini (most, hogy kaptam egy tuti egyszerû és bevált receptet még vacakolni sem kell vele), parmezán ropogósok, zöldség chips-ek valami mártogatóssal...(ez mondjuk nem éppen süti, de jó rágcsa)
Mikor a mûsorhoz állítottuk össze a recepteket, még akkor is próbáltam elbújni elõle, kisebb sikerrel. Végül a sós gofrit találtam ki, és ez is esett a legjobban (hát persze, hogy harmincakárhány édes kóstolás után még egy csomag ropiért is öltem volna).
Néha az itthoni igényeknek is meg kell felelni.Na. Párszor rendeltem a NekedTeremtõl, egyszer kaptam egy egész fejeskáposztát a dobozba. Miután felsoroltam mi tudnék belõle készíteni és annak rendje és módja szerint le lettek szavazva az ötletek, utasításba kaptam a káposztás pogácsát. Enyhe szorítást éreztem a mellkasomban, mert tudtam ezt nem úszom meg. Nem nagyon keresgettem, egyértelmû volt, hogy Marcsinál keresem meg a receptet, és hála a jó égnek, hogy ismerõsök vagyunk facebook-on, mert lépésrõl lépésre követhette az eseményeket és a pánikrohamaimat:
-Hát kitettem az erkélyre, én próbáltam mindenhogy berakni:)
-Még szaggatás elõtt vagy?
-Oh, igen...
-És nem fért be a hûtõdbe?:)
-Kizárt:) Akkorák, hogy csak pislogtam, fél Budapestet megetetem vele:D

Hát nem, egy kg liszt-tel mekkora hûtõ kell, hogy beférjen? Kérdeztem magamban, bár akkor még nem mertem bevallani ...

Folytats a blogon ... angelastaste.blogspot.com/2013/01/kap...

sponsored links

Keres?s