Kuktákat keresünk!

2013-01-03

sponsored links


Fõzõiskolánkba 10 fõ új kuktát keresünk. Olyanok jelentkezését várjuk, akik szeretnek fõzni és szabadidejüket szívesen töltenék azzal, hogy tanáraink mellett kuktáskodjanak néhány órán (szemeszterenként általában 3-4 fõzõórán és 1 késtechnika órán). Ezek az alkalmak lehetnek hétköznap (többnyire csütörtök vagy péntek) esténként (17 órától), valamint szombaton délelõtt (9 órától) és délután (13 órától). Helyszín: Budapest, XIII. kerület, Madarász Viktor utca. Angol nyelvtudás vagy egyéb nyelv ismerete (francia, spanyol) elõnyt jelent.

A szakmai gyakorlat alatt a segédek részt vesznek az ételkészítés teljes folyamatában, elsajátítják a mise en place és a megfelelõ elõkészítés alapjait, az óra közbeni rendtartásban, mosogatásban, segítségnyújtásban vesznek részt. Fõzõiskolánkban a nemzetközi konyha receptjeit szezonális, friss konyhai alapanyagokból készítik el a hallgatók tanáraink irányításával és a kukták segítségével az egészséges táplálkozás jegyében.

A kukták a tanulásért cserébe bérezést nem kapnak, viszont a szakmai gyakorlatról igény szerint igazolást tudunk kiállítani a diákok számára.

És, hogy milyen kihívásokkal szembesül egy ...

Folytats a blogon ... makifood.blogspot.com/2013/01/kuktaka...

sponsored links

Keres?s