Konyhakiállítás 2014 ? Kedvcsináló és nyereményjáték páros belépõjegyekért

2014-02-24

sponsored links

Konyhakiállítás 2014

Konyhakiállítás 2014

A konyha a ház legforgalmasabb csomópontja. A hálószoba intimitásába rejtõzik, a gyerekszoba a gyerekek birodalma, ott a felnõttek legfeljebb vendégek a maguk sok, komolyan nem vehetõ komolykodásával együtt. A nappali pedig lehet bármilyen otthonos, soha nem tudja felvenni a versenyt a konyhával, amit álmos reggeleken a frissen õrölt mennyország illata leng be, ahol csendesen fõ a leves, sül a hús, rotyog a fazékban a sötétvörös, sûrû pörkölt.

Itt zajlik az élet.

Szagok, színek, ízek piaci kavalkádja a konyha, itt valami egyfolytában átalakul vagy más formában születik újjá, közben serceg, habzik, sistereg, pattog, gõzölög. Mindig történik valami érdekes. Jó hely.

Akik a saját konyhájukat is egy állandóan forgalmas, szerethetõ csomópontként szeretnék viszontlátni, úgy, hogy az közben minden fõzéssel, sütéssel kapcsolatos igényt is kielégít, látogassanak ki a február 28-a és március 2-a között ötödik alkalommal megrendezésre kerülõ Konyhakiállításra.

A Budapest Sportarénában megrendezésre kerülõ esemény elsõsorban az építkezés vagy konyhafelújítás elõtt állóknak ajánlott. Minden eddiginél több konyhabútor stúdió mutatja be idén bútor- és konyhagép premierjeit, design díjas fejlesztéseit, kisgép- és konyhafelszerelési újdonságait.

Konyhakiállítás 2014

Konyhakiállítás 2014

A 2014-es konyha trendeket követve elõtérbe kerülnek a sötét fal- és felületszínek, a nyitott és üveges tároló szekrények, továbbá az egyedi, minimalista és klasszikus darabok is. A konyhai gépeket, fõzõlapokat és az étkezõhelyiség bútorait használat közben is megismerhetik a látogatók. A Siemens Gasztro Színpad házigazdái, Havas Dóra és Bede Robi bemutatói mellett fellép Kovács Lázár is, valamint igazi kuriózumnak ígérkeznek a Béterv lakásétterem illatba zárt fogásai is.

Akik regisztrálnak a Konyhakiállítás hivatalos weboldalán, azok megnyerhetik a következõ nyeremények egyikét: Jura kávéfõzõt, Liebherr hûtõt vagy a fõdíjat, egy 2,5 Millió Ft értékû konyhabútort a Nonoart felajánlásával.

Akik pedig ellátogatnak a Facebook oldalunkra és helyesen válaszolnak az ott feltett kérdésre, megnyerhetik az 5×2 db, páronként 3,800 Ft értékû belépõk egyikét!

Mi? Konyhakiállítás

Mikor? 2014. február 28 ? március 2.

Hol? Budapest Sportaréna, 1143 Budapest, Stefánia út 2. 


Folytats a blogon ... gyomber.hu/konyhakiallitas-2014-nyere...

sponsored links

Keres?s