Koktélrák és chimichurri

2011-08-24

sponsored links


Hosszú szünet után újra jelentkezem és szívbõl köszönöm mindazoknak, akik idõközben jelezték, hogy hiányolnak. Nagyon jólesett az érdeklõdés, és remélem, hogy mindnyájatoknak, akik e sorokat olvassátok, jó egészségben és kellemesen telt el az elmúlt 4 hónap.

Nem terveztem ilyen hosszú kimaradást, mint ahogy azt sem, hogy újra visszaülök az iskolapadba. Viszont az élet néha olyan irányba visz, amilyenre álmainkban sem gondolnánk, és úgy hiszem, hogy néha éppen ezek a meglepetések teszik széppé az életet. Ilyenkor rájövök újra és újra, hogy mennyire limitált az erõm és a kapacitásom. Az intenzív tanulás és munkakeresés kiváló lehetõség arra, hogy hálás legyek Annak aki a lehetõségeket és az erõt adja, értékeljem az apró sikereket és azokat az embereket, akik közel állnak hozzám. Mert - ugye -minden egyes bátorításnak óriási értéke van itt, ahol a család és szeretteid hiányát az igazi barátok pótolják.
 
A nyáron a szokásostól eltérõen keveset sütöttem és az ételek amiket fõztem inkább a gyors és könnyû kategóriába sorolhatók. Viszont a kis teraszunk-adta lehetõséget jól kihasználva rengeteget ...

Folytats a blogon ... jadekonyha.blogspot.com/2011/08/kokte...

sponsored links

Keres?s