Kifõztük ünnepi szám!

2014-03-01

sponsored links

4 éve, március 10-én jelent meg a Kifõztük gasztromagazin elsõ száma. Az elsõ elektronikusan megjelenõ, ingyenes (gasztro)magazin voltunk a ?piacon?.

Sokat változtunk mi magunk és az újság is. Reméljük, hogy örömmel olvassák ezeket a sorokat, és még sokáig velünk lesznek, ahogy mi is szeretnénk még hosszú ideig minden hónapban leírni ezt a pár szót: ?Megjelent a Kifõztük gasztromagazin legújabb száma?.



Végezetül néhány szó az e havi számról: az idén márciusra esik a húsvét elõtti böjt nagy része, ezért sok böjtös ételt hoztunk. 
De ahogy minden számban, így most is, szerepelnek hagyományos fogások is a kínálatban.

A Lét-tudatos konyha ételei közül a következõk szerepelnek:
Rukkolás pestomártás
Brokkoliragu

Mindkét ételhez javaslom a barna rizst, amirõl ismertetõt is olvashatnak a magazinban: Barna rizs, a tavasz gabonája címmel.

A magazin ingyenesen letölthetõ itt: www.kifoztuk.hu

Folytats a blogon ... lettudatoskonyha.blogspot.com/2014/03...

sponsored links

Keres?s