Kenyérkorongok

2015-05-06

sponsored links


A nemrégiben készített szendvicskenyér mintájára most szendvicszsemlét vagy mûvésznevén, kenyérkorongot sütöttem. Direkt egy bizonyos szendvicshez készültek. Lényegében zsemle, csak laposabb, de még így is kettévágható, és mivel kisebbek a normál zsemlénél, tökéletesen megfelelnek vendégváráshoz szendvicsalapnak, azaz partiszendvicsekhez. Nem muszáj persze félbevágni, ehetjük akár tartalmas leveshez vagy salátákhoz is, sõt akár hamburger is készülhet belõle.

Hozzávalók 15-16 darabhoz:

45 dkg kenyérliszt
5 dkg Graham búzaliszt
2 ek olívaolaj + a kelesztéshez
1 tk só
kb. 3 dl tej ...

Folytats a blogon ... suniskanal.blogspot.com/2015/05/kenye...

sponsored links

Keres?s