Kelt rétes

2014-02-14

sponsored links


Épp elkaptam azt a részt, amikor Borbás Marcsiék felszeletelték a kelt rétest a Gasztroangyal elõzõ számában. Arról lemaradtam, hogy hogy hogyan készítik, de igazából mindegy is, magát a receptet ismerem. Ma a gulyásleves mellé remek remek volt második fogásnak. Tökös-mákos töltelékkel szerettem volna készíteni, a kedvenc rétesem, de sajnos tököt már nem kaptam sehol sem, így meggyes.mákos lett belõle, ez sem volt rossz. A másik fele meg túrós-meggyes. Meggyes mert a mazsolának lába kélt.

Hozzávalók:
  • 50 dkg kenyérliszt (vagy rétesliszt)
  • 1 tk. só
  • 1 ek. cukor
  • 1 tojás sárgája
  • 3-3,5 dl tej
  • 1 tk. ecet ...

Folytats a blogon ... www.limarapeksege.hu/2014/02/kelt-ret...

sponsored links

Keres?s