Karácsonyi desszertdoboz

2014-01-14

sponsored links

 
Most már tényleg eljött az ideje, hogy végre megosszam Veletek a nagy karácsonyi készülõdésem eredményét.
 
Bár az ünnepeken már jócskán túl vagyunk, egy hasonló desszertdoboz kiváló születésnapi, névnapi ajándék is lehet, sõt akár a közelgõ Valentin nap alkalmából is bevethetitek magatokat a konyhába.
 
Régen érlelõdött a fejemben ez a fajta desszertdoboz ötlet, és ha már leginkább cukrászosat szeretek játszani mostanában, hát megalkottam a
Bombolone Karácsonyi Desszertdobozt.
 
 Az ihletet egy ausztrál cukrász adta, aki gyönyörûséges mini desszertdobozokat szokott összeállítani. Késõbb, ahogy közeledtünk az ünnepekhez, egyre gyakrabban találkoztam össze arról szóló cikkekkel (már-már naponta), hogy mennyire menõ manapság ilyen-olyan gasztroajándékot adni szeretteinknek. Nos, ez a nagy felhajtás kicsit kezdte elvenni a kedvemet, mert olyan jól kitaláltam ezt a különlegességet, aztán meg már a csapból is ez folyt. No, de mit is törõdnék én ezzel, ha már belevágtam a fejszémet ebbe a projektbe, megvalósítom, hisz ez az én verzióm lesz.
 
Most, hogy már láttam a reakciókat, bátran állíthatom, hogy a gasztroajándékokkal megéri bíbelõdni. Magam sem gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz, bár persze azért igyekeztem olyan kínálatot összeállítani, amiben van tuti befutó mindenki számára. Nem titkolt szándékom volt levenni az ajándékozottakat a lábukról, éppen ezért személyre szabott változatokban állítottam össze a csomagokat, melyeknek minden egyes elemét  bemutatom a következõ bejegyzésekben.
 
 A desszertdoboz tartalma:


 

Folytats a blogon ... bombolone.blogspot.com/2014/01/karacs...

sponsored links

Keres?s