Karibi édesburgonya leves sült csípõs garnélával - paleo

2015-02-10

sponsored links



Nagyon vidám és finom leves, nem a megszokott ízvilág és mégsem kell hozzá semmi különleges dolog. Ez a recept adta az ötletet, gondolom kiderült már, hogy én nagyon szeretek új ízeket, más népek ételeit kipróbálni. Nyilván én Norvégiában könnyebben jutok garnélához, de a leves a  rákok nélkül is finom, meg nem is mindenki szereti.

Hozzávalók:
2 kisebb fej vöröshagyma apróra vágva
2 ek. zsír
3 gerezd fokhagyma zúzva
kb. 2 centis friss gyömbér hámozva, reszelve
2 tk. õrölt koriander
1 tk. kurkuma
1/4 tk. allspice
só, bors ízlés szerint
víz vagy zöldséglé ...

Folytats a blogon ... trollakonyhamban.blogspot.com/2015/02...

sponsored links

Keres?s