Kapros uborkamártás

2017-03-18

sponsored links

Könnyen  és igazán nem sok hozzávalóból elkészíthetõ! Az eredmény: nagyon finom mártás!
                                                                              
Hozzávalók:
2 db ecetes uborka
2-3 evõkanál tejföl
1 evõkanál liszt
kevés víz, só, kapor
*
Elkészítése:Ecetes uborkát apróra vágtam. Tejfölhöz tettem a lisztet  kevés vizet/ kb. fél dl./ tettem hozzá  és simára kevertem majd feltettem a tûzhelyre felforraltam. Ezután  levettem  a tûzhelyrõl és belekevertem az uborkát kevés sóval  és szárított kaporral ízesítettem  összekevertem és hagytam hûlni.  Nagyon finom ! (Bármilyen sült húsokhoz vagy egyéb húspótló mellé is finom lehet!)
Jó étvágyat !
     

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2017/03/...

sponsored links

Keres?s