Kaktusz a fürdõkádban

2018-05-19

sponsored links

Veszprémben voltunk múlt héten, és pont most volt a Gizella napi vásár. Természetesen nõ vagyok, ha egy pillanatra is elengedik a kezem, vásárolok. XD
Így lett nagy tesója a körösfõi szõnyegnek és így költött hozzánk egy cuki kis kaktusz is.


Amikor megláttam, már akkor tudtam, hogy hova fog befészkelni, mert a fejemben akkor ért össze két emlék.
Az egyik, hogy egy kedves ismerõsöm apukája halála után a lakás kiürítésekor találtam egy icipici vas fürdõkádat, aminek se az elõéletét nem ismertem, se azt nem tudtam, hogy mit akarok vele, de nekem kellett.
A másik, hogy valahol az interneten láttam egy fényképet (szóval az ötlet koppintott, de nem tudom belinkelni honnan, mert nem találtam meg újra, a Pinterestnek pedig feneketlen mély katlanjai vannak...), ahol egy kis kadban volt egy kaktusz feher kavicsok közt. Ott a kád is fehér volt.
Amikor ezt a képet láttam, még nem ugrott be az én kis kádam, viszont amikor megláttam a kaktuszokat, a helyére kattant minden: kaktusz a kosárba, kis kád felkutat otthon, marék murva beszerez (itt kérnék elnézés a Méta utcai dohánybolt parkolóját üzemeltetõktõl), homok és föld az udvaron úgy is van.
Az ültetés nettó 10 perc, de az eredmény annyira cuki lett. :)


Nem egy nagy kaland, a végeredmény is, bár látványos, de igen aprócska, de mégis, azért érdekes számomra (és osztom is meg), mert különös élmény volt nyakon csípni az agyam asszociációs és emlékelemzõ mûködését.

Folytats a blogon ... www.morumotto.hu/2018/05/kaktusz-furd...

sponsored links

Keres?s