Kacsacomb kakukkfüves édesburgonyával (paleo)
sponsored links
Amikor már nagyon unom a szürke, egybesimuló, borongós napokat mindig valami színes étellel próbálom meg felvidítani magunkat. A kacsacomb maradék tegnapról, amikor kelbimbóval tálaltam (recept itt). Csak a köretet változtattam meg. Savanyúságként cékla salátát (recept itt) kínáltam még mellé.
Hozzávalók a körethez személyenként:
10 dkg fehér édesburgonya
10 dkg narancssárga édesburgonya
10 dkg lila édesburgonya
1-2 evõkanál zsír
kakukkfû (frissel sokkal finomabb)
törött bors
só
A megtisztított édesburgonyát egy centis kockára vágjuk. A felforrósított zsíron átpirítjuk (elég gyorsan átsül). Sózzuk, borsozzuk és megszórjuk kakukkfûvel. Máris fogyasztható.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!