Kacsacomb kakukkfüves édesburgonyával (paleo)

2017-02-13

sponsored links



Amikor már nagyon unom a szürke, egybesimuló, borongós napokat mindig valami színes étellel próbálom meg felvidítani magunkat. A kacsacomb maradék tegnapról, amikor kelbimbóval tálaltam (recept itt). Csak a köretet változtattam meg. Savanyúságként cékla salátát (recept itt) kínáltam még mellé.

Hozzávalók a körethez személyenként:

10 dkg fehér édesburgonya
10 dkg narancssárga édesburgonya
10 dkg lila édesburgonya
1-2 evõkanál zsír
kakukkfû (frissel sokkal finomabb)
törött bors

A megtisztított édesburgonyát egy centis kockára vágjuk. A felforrósított zsíron átpirítjuk (elég gyorsan átsül). Sózzuk, borsozzuk és megszórjuk kakukkfûvel. Máris fogyasztható.

A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.

A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.

Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!





Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/AnitaKedvence...

sponsored links

Keres?s