Jó olvasást, jó étvágyat!

2014-04-07

sponsored links

Eva04_cimlap_1.jpg 

 

 

 

Decemberben jelent meg az elsõ szakácskönyvem, melynek egyik támogatója a Blog.hu és a Baltazár Étterem mellett az Éva Magazin volt. Mivel a kapcsolat kölcsönösen gyümölcsözõnek bizonyult, ebben az évben is folytatódik: továbbra is olvashatjátok a receptjeimet az Éva online kiadásában, olvashattok tõlem cikkeket a következõ Éva Konyhában, és nyerhettek szakácskönyvet az Éva Magazinban ? egészen pontosan kaphattok ajándékba, abban az esetben, ha elõfizettek rá. Ezt a lehetõséget szeretném én is népszerûsíteni: az Éva aktuális lapszáma április 23-ig kapható az újságárusoknál, és eddig él az 1 éves elõfizetési akció is, melynek keretében 12 magazint és egy szakácskönyvet vásárolhattok kézbesítéssel összesen 5340 forintért.

 

 Borító_blog.jpg

 SZAKÁCSKÖNYV RENDELÉS ITT

 

 

És ha ez nem lenne elég: azok között, akik részt vesznek az elõfizetõi akciót népszerûsítõ FB-játékunkban, kisorsolunk 3 darab, negyedéves Éva elõfizetést! JÁTÉK ITT.

 

Azt hiszem, így mindenki jól jár :-).

 

 

 Eva04_ketcica.jpg

 

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2014/04/07/jo...

sponsored links

Keres?s