Játékra hívtak hárman is....

2014-02-03

sponsored links


... nagyon köszönöm mindhármuknak... Rozának, Krisztinának, Zsuzsannának.
Kicsit késtem ezzel, mert beteg vagyok, egy kis meghûlésbõl komoly tüdõgyulladásom lett, napok óta fekszem ugyan, de már néha kívánok egy kicsit fent is lenni.

Valamikor régen -  2011-ben  - már szerepelt egyszer ez a játék:
Ismerjük meg egymást....

Akkor fel is tettem pár információt magamról, és mivel újabb történések nem nagyon lettek az életemben, most  megismétlem az akkori felsorolásomat, mert ugyanúgy érvényes mindez ma is rám.
Nem változtam semmit sem, nem tudom ez jó, vagy nem?

Újabb neveket nem jelölök ki a játék folytatására, ahogy látom többszörösen is végigfutott már ez a blogokon.


1./ Kutya és macskaimádó vagyok, de ezt rögtön láthatja az, aki a blogomra téved, a fõkép alatt ott sorakoznak édes kis állatkáim, Titu kandúr, Falatka a világ legszebb keverék kankutyuskája és Szafti kandúr, hozzájuk csatlakozott még Csini a lépcsõházban talált kiscicalány és plusz még két cica, Rozsi kandúr és Cili cicalány, valamint egy gyönyörû, hatalmas, németjuhász kutyalány, Cindy.
Õk mind a Zsanuária Gasztroblog/facebook oldalamon láthatóak a fényképek/albumok rovatnál. Mindegyiknek saját albuma van.
Igaz õk, Rozsi, Cili és Cindy csak kölcsönben vannak nálunk, megõrzésre, szeretgetésre, gondozásra, kb. még egy évig, majd visszaköltöznek eredeti gazdijukhoz, aki jelenleg külföldön van.
Imádom õket.

2./Nagyon szeretek sokat és zavartalanul olvasni, miközben finom édességeket, csokit, sütit, fagylaltot, szinte bármit ami édes, majszolgatni, mivel borzasztóan édesszájú vagyok.
Ez van.
Amikor jóideje nem frissítem a blogot, nos akkor izgalmas könyvem van és azt olvasom.
Se nem látok, se nem hallok.

3./Büszke vagyok magamra, hogy sok-sok év után végre leszoktam a dohányzásról, ideje volt, pedig nagyon szerettem a cigarettát, de ennek is már 9 éve, õrület, hogy rohan az idõ.

4./Nagyon szeretek tavasztól õszig csak úgy üldögélni a teraszon vagy a kertben és nézni a lombokat, bokrokat, madarakat, virágokat, hallgatni a madárcsicsergést, a méhek zümmögését, távoli kakaskukorékolást, és nem csinálni a világon semmit, csakúgy üldögélni. Csodás érzés.

5./Sportrajongó vagyok úgy, hogy én már semmit nem sportolok, csak nézem, szeretem a :
- a kerékpár versenyeket - Giro, Tour de France, Vuelta,
- a Tenisz Grand Slam-ket, nemrég ért véget az Ausztrál Open, egyébként Nadal a nagy kedvencem.
- a Forma1 futamokat tavasztól-õszig, Alonso drukker vagyok tántoríthatatlanul.
- az angol focit, az angol bajnokságot /nõ létemre/, kedvenc csapatom a Manchester United, bár manapság már nincsenek annyira a topon, de még mindig nagyon jók. Az angol focin és csapatokon kívül még szeretem a FC. Barcelona játékstílusát is. Magyar focit akkor sem néznék, ha fizetnének érte, annyira rossz.

6./Szeretek utazni, világot látni, volt is benne részem a munkám révén is, de az idegen ételeket, ízeket, szagokat már nem annyira, nekem annyira magyar és paraszti gyomrom és ízlésem van, hogy ettõl szinte sehol nem is tudok eltérni.
Imádom a magyar konyhát és ez már így marad életem végéig.
Talán az olasz konyhában találtam még élvezetet, fõleg a tésztaételek terén, no mag a fagylaltjaikat imádom, vödörszám.

7./Végül de nem utolsósorban nagyon szeretem ezt a gasztrobloggerkedést, egy teljesen új világ nyílt meg számomra, szeretek nézelõdni a blogokon, ismerkedni új ízlésvilágokkal, új receptekkel, ki mit hogyan készít, nagyon érdekes és tanulságos is egyben.
Rengeteg virtuális barátom lett, egy részükkel privátban is levelezem, de sokakkal a blogon vagy a facebook oldalamon tartom a kapcsolatot, szeretem õket, egyszóval élvezem ezt a világot.





Folytats a blogon ... zsanuaria.blogspot.com/2014/02/jatekr...

sponsored links

Keres?s