Ismerjük meg egymást újra!

2014-01-29

sponsored links

Évekkel ezelõtt már végigsöpört egy hasonló játék a blogokon, melynek keretében hét dolgot kellett elárulni magunkról. Ezt a játékot élesztette fel és indította útjára most újra Szera. Engem Hankka és Macskanyelv hívott meg a játékba. Köszönöm nekik, hogy kipecáztak ... öööö, akarom mondani kipécéztek és felkértek a válaszadásra. Szívesen elárulok hét dolgot magamról, de a játékot tovább adni nem szeretném. Egyrészrõl, mert viharos gyorsasággal terjed - és gyorsan körbe is ér - a blogokon, így van aki többször is "horogra akad", másrészrõl nem mindenki kedveli az ilyen jellegû felkéréseket, így senkit nem szeretnék kellemetlen helyzet elé állítani. Remélem a játék elindítója nem haragszik meg rám ezért. Aki azonban szeretné tovább vinni a játékot, az rám való hivatkozással nyugodtan tegye meg.


A játékszabályok a következõk:


1.  Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett.
2.  Ossz meg magadról 7 dolgot, akár különleges, akár hétköznapi.
3.  Pécézz ki 7 embert, nevezd meg és linkeld be õket a blogodba.
4.  Egy hozzászólásban értesítsd õket a blogjukon, hogy meghívtad õket a játékra.


Hét dolog magamról:


1.  Van a világon valaki, akivel a születésem percétõl kezdve - de igazán már elõtte is - elválaszthatatlanul együtt vagyok. Õ az ikertestvérem. Április 1-én születtünk, hét hónapra. Az apukám az egészet áprilisi tréfának hitte és elõször be sem akart menni a kórházba.

2.  Szeretem a régi korok hangulatát. Imádok ódon kastélyokban bolyongani és elképzelni, hogy régen kik és hogyan élhettek ott. A gödöllõi Grassalkovich-kastélyt nagyon kedvelem, különös érzés fog el mindig, hogy tudom, azokban a szobákban Sissy is járt-kelt.        

3.  Szeretem szép dolgokkal körülvenni magam. Rajongok az antik tárgyakért és csipkékért.

4.  Legkedvesebb évszakom a tavasz. Imádom a májusi záporokat, a napfény melengetõ sugarait, az orgonák illatát, az ébredezõ természetet. És mindig nagyon várom, hogy hazaérkezzenek a gólyák.

5.  Szeretem a csend "hangjait", a gyertyafényt, a meghitt pillanatokat, a jó könyveket, a romantikus filmeket, a zsibvásárokat, a friss széna illatát, az otthon ízeit.

6.  Imádom az állatokat. Jelenleg 7 cicával élek együtt, de régen voltak kutyusaink is. Nem félek az egerektõl és a pókoktól sem, de a kígyóktól és a hüllõktõl irtózom.

7.  A hetes a szerencseszámom, de minden sorsfordító esemény is az életemben ehhez a számhoz köthetõ.




AZ OTTHON ÍZEI

  







Folytats a blogon ... azotthonizei.blogspot.com/2014/01/ism...

sponsored links

Keres?s