ISMERJÜK MEG EGYMÁST...

2014-01-30

sponsored links







Nehezen hiszem, hogy így bárkit is meg lehet így ismerni, inkább csak több, úgymond plusz információkat tudunk meg a másikról. Anno régebben nagy hullámban érkeztek a blogokra a különféle lógókkal ellátott díjak, melyeket bloggerek adományoztak egymásnak nagy szeretettel. Az elsõnek nagyon örültem, majd ki ugrottam a bõrömbõl és aztán ahogy érkeztek sorban, úgy lankadt az örömöm is. A végén már, bocsánat mindenkitõl, de terhessé vált. természetesen mindenkinek megköszöntem a kedvességét, mert ugyebár úgy illik. Nyilván valahol örültem, hogy gondoltak rám, de az volt a végén az érzésem, hogy ez már olyan automatikus "szeretlek" lett a vége. Nem vagyok semmi elrontója, így most is szívesen ragadok billentyût, és írok magamról pár sort. 


A játékot Szera indította el és én három bloggertõl kaptam felkérést: Olgis, Trollanyu és Brigitta. Köszönöm nekik. A játék menete:   

1. Linkeld be azt a személyt a blogodba, aki megjelölt.
2. Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi.
3. Jelölj ki 7 embert, nevezd meg és linkeld be õket a blogodba.
4. Értesítsd a kijelölt személyeket egy hozzászólásban a blogjukon.

 És ez vagyok én...

1. Csodálatos gyermekkorom volt, és két olyan ember szeretetébõl születtem, ami a sírig tartott. Sajnos mindkettõjüket elvesztettem, ami borzalmas fájdalommal járt és olyan ûrt hagyott bennem, amit sosem fogok tudni betölteni. 

2. Egészségügyi érettségi után elvégeztem egy két éves szakiskolát, mely után csecsemõ szakápoló lett a végzettségem. Sokáig dolgoztam csöppségekkel, mert imádom a gyerekeket. Most egy magán Bõrgyógyászaton dolgozom, családias környezetben. Psoriazist /pikkelysömört/ gyógyítunk Fény-Fürdõ technikával.

3. Az elsõ házasságomból született a nagy fiam Tamás Márk, aki most lesz 21 éves. A kislányom Krisztina, pedig a mostani és remélhetõleg már az állandó és örökös kapcsolatomból  született 10 éve. Így alkotunk mi egy boldog családot.

4. Rajongok az állatokért, és vallom, hogy õk is ugyan olyan értékû lények, mint az emberek, csak nem tudnak beszélni. Akik nálunk élnek állatok, mindent megteszünk azért, hogy teljes és boldog életük legyen mellettünk. 

5. Szeretem a természetet, az utazgatást és más kultúrák megismerését. Vannak álomutazásaim, melyre szeretnék elmenni a jövõben: Bali, Dél-Amerika...

6. Nagyon szeretek kreatív dolgokkal foglalkozni. Tudok varrni és kötni is, de horgolni sajnos nem. A kisfiamnak rengeteg ruhát varrtam míg kicsi volt, de még plüss játékokkal is megleptem néha. Most a kislányommal készítünk csodás dolgokat, õt tanítom a jó kézügyességre. Jó lenne megtanulni gitározni, nyelveket tanulni, apukám után festeni...

7. Imádom a gasztronómiát, tökéletesen ellazulok általa a konyhámban mert szeretek sütni, fõzni, vendégeket várni. Az egész szeretet egy tortával kezdõdött, melynek történetét ha van kedved, ITT elolvashatod. Ezt a blogot is a gyermekeimnek és jövõnek írom, remélem jó hasznát veszik majd tõlem...

És akikre én gondoltam:



 

Folytats a blogon ... illeskriszkonyhaja.blogspot.com/2014/...

sponsored links

Keres?s