Információ a 2014-es cukorvirág tanfolyamokról

2014-01-09

sponsored links

Kedves mindenki! Ígértem nektek a tavalyi évben, hogy a nyakamba veszem az országot és igyekszem eljutni mindenhová, ahol lenne igény az általam tartott cukorvirág készítõ kurzusra. Rengetegen kerestetek meg abban az ügyben, hogy szívesen eljönnétek a tanfolyamomra, csak a távolság akadályt képez! Ezentúl nem így lesz, hiszen én fogok ellátogatni hozzátok! :) Ám ezt nyilván hosszas szervezés elõzi majd meg!


A csokor melyet elkészítünk:


 
 


Elõször is a segítségeteket kérem! Felmérném melyik városokban lenne igény arra, hogy tanfolyamot tartsak! Írjátok meg kérlek!
 
Továbbá keresnék olyan talpraesett emberkéket, akik segítenek megszervezni a tanfolyamot egy-egy adott helyszínen! Értem ezalatt, hogy segíteni kellene termet keresni és meghirdetni az eseményt! Semmi különös feltétel nincs ami a termet illeti! Legyen 7 személynek elegendõ hely, székek, asztalok és legyen mosdó! Akár magánháznál is lehet, ha tudtok helyet biztosítani! Természetesen a honoráriumot megbeszéljük. Ha tudtok helyet, ahol meg lehetne szervezni a tanfolyamot az ország bármely pontján, akkor írjatok a cukorviragkurzus@gmail.com e-mail címre és megbeszéljük a részleteket!

Az ország bármely részére szívesen elmegyek és megtanítom a cukorvirágkészítés fortélyait, amelyeket a világhírû Alan Dunn tanfolyamán sajátítottam el Angliában! 6 fõs csoportokat fogok oktatni és fejenként 20.000 Ft lesz a részvételi díj. A többi részlet és feltétel ugyanaz lesz, mint eddig volt.
 
Ide kattinva tájékozódhattok:CUKORVIRÁG KURZUS 
 
A Szécsényben tartott kurzusok maradnak továbbra is az eddig megadott feltételekkel.


Szécsényi kurzusok:
Január 18.-a, szombat. 3 hely maradt
Január 25.-e, szombat. 4 hely maradt.

Amit biztosan tudok, hogy BUDAPESTEN lesz egy kurzus január 29.-én, szerdán! 2 fõ már jelentkezett, 4 fõ jelentkezésést várom még!

További részletek e-mailben!

CUKORVIRAGKURZUS@GMAIL.COM

Néhány munka, amelyet az eddigi tanulóim készitettek: ITT


Hamarosan egy új csokrot is bemutatok, amelyet megtanulhattok tõlem elkészíteni! :) Errõl részletek késõbb!

Nudleee

Folytats a blogon ... tortadekor.blogspot.com/2014/01/infor...

sponsored links

Keres?s