Indiegogo project-most ti jöttök!

2014-07-16

sponsored links


Tegnap útjára indítottam életem legédesebb és legizgalmasabb kalandját, az Indiegogo kampányomat. Az elmúlt években kialakult egy utazgatós életformám, amit imádok és nem szeretnék abbahagyni (sõt jövõ hónaptól már jön is a 4. ország, Görögország, körülbelül egy év távlatára), viszont a folyamatos munka keresés a sok utazgatás miatt nem túl kellemes. Mivel a cukrászkodást sem akarom abbahagyni és valahogy meg is kell élnem, ezért kitaláltam ezt az ötletet. Így foglalkozhatok az édességekkel a világ bármely pontján és segíthetek nektek megismerni  kedvenc édességeiteket

Ezt a lehetõséget megragadva szeretnék létrehozni egy nemzetközi (angol nyelvû) édesség és desszert hír- és életmód weboldalt.  Egy oldalt, ahol minden az édességek körül forog, aminek célja az édességek ünneplése és megismerése. Hiszen az édesség fontos része az életünknek, mégis nagyon keveset tudunk róla! 
Magát a kampányt és bõvebb információt az ötletemrõl itt olvashattok:  http://bit.ly/thesweetproject

Hogy ez az álmom megvalósuljon 35.000 $-t kell összegyûjtenem, aminek 20%-át egy gyermek védõ alapítványnak a Save the Children-nek ajánlok fel. Így ha a pénz összegyûlik, nem csak én leszek nagyon boldog, de sok szegény sorsban élõ gyereknek is szerezhetünk egy boldogabb napot.

A kampányt bármilyen összeggel lehet támogatni, a támogatásokért hálám jeléül köszönõ ajándékok is járnak,amikrõl az oldalon lehet informálódni. Ha anyagilag nem is tudsz támogatni, kérlek oszd meg barátaiddal,ismerõseiddel a Facebookon, Twitteren, Google+-on, illetve ha van újságíró barátod, meséld el neki!

Bármilyen támogatásért nagyon hálás lennék és örülnék ha ti is részesei lennétek egy ilyen weboldal létrejöttének!


Folytats a blogon ... horsi-orsi.blogspot.com/2014/07/indie...

sponsored links

Keres?s