Illatos padlizsánkrém turbolyával

2014-06-11

sponsored links

A minap egy fantasztikus weboldalra leltem, ahol válogatott finomságokat találtam. Korábban nem nagyon rendeltem interneten keresztül élelmiszereket, de most kivételt tettem... és nem bántam meg.
Rengeteg különleges fûszer, fûszerkeverék ami igazán megfogott... és aminek a felhasználásából ez a padlizsánkrém is született.
Imádom a fûszereket. Bármilyen egyszerû ételt szinte elvarázsolnak.

Hozzávalók: 2 padlizsán, 3 db fõtt kemény tojás, só, bors,1 ek turbolya, 1 ek görög széna, 2 ek parmezán sajt, jó minõségû majonéz.
A padlizsánokat sütõben megsütöm. Mikor kihûl a belsejét fakanállal egy tálba kanalazom, hozzáadom az aprított tojást. Az egészet botmixer segítségével lágy krémmé mixelem. Mehetnek bele a fûszerek és a majonéz is ízlés szerint. Már az illatuktól beindul a nyálelválasztás. Végén hozzáadom még a parmezánt is, amitõl még különlegessebbé tehetjük ezt a finomságot.
A fûszerekkel érdemes játszani, igazán meglepõdhetünk a végeredményen.


Folytats a blogon ... danadiskitchen.blogspot.com/2014/06/i...

sponsored links

Keres?s