Házi joghurtital savómézzel és ribizlivel

2014-02-09

sponsored links


Szorgalmasan gyártom a joghurtot és  szorgalmasan gyártom változatos formákban az ízesített krém és ivójoghurtot.

A legutóbbi bejegyzésemben ismertetett "dunsztos" joghurt, tökéletesen bevált, nem csak napok múlva, hanem bõ egy hét távlatában is tökéletesen jó a joghurt.
A állag és állapot romlásnak csepp jelét sem mutatja. 
Ehhez   -hangsúlyozom újra-   teljesen légmentesen zárom le a joghurt kultúrát és tejet tartalmazó üveget és így teszem melegre, a dunsztos kosárba. Itt alakul joghurttá. 
Minimum egy éjjel szoktam így hagyni.

Ezt követõen kerül a hûtõbe.
Igényünknek megfelelõen ízesítem a továbbiakban.
Ízesítve is tárolok a hûtõben, hogy a Gyermekem mindig találjon, így nem kell ...

Folytats a blogon ... szeretetrehangoltan.blogspot.com/2014...

sponsored links

Keres?s