Húsvéti tojáskosárkák

2014-04-17

sponsored links



A húsvéti hidegtálra érdemes elkészíteni, a recept megjelent az áprilisi Kifõztük magazinban, az újság letölthetõ az oldalról!

Hozzávalók 
  • 8 tojás
  • 1 piros színû paprika
  • 2-3 db retek
  • 3-4 szál újhagyma
  • snidling 
  • 1 kisebb csokor petrezselyemzöld
  • frissen õrölt bors
  • néhány evõkanál majonéz
  • a tálaláshoz petrezselyemzöld szárak

Keményre fõzzük a tojásokat nagyjából 10-12 perc alatt, majd hideg vizet engedünk rájuk és megtisztítjuk õket.
Apró kockára vágjuk a paprikát, a retket, a hagymát, felaprítjuk a snidlinget és a petrezselyemzöldet, ez utóbbiból félreteszünk 2 evõkanálnyit. 
Levágjuk a tojások felsõ részét, óvatosan kiszedjük a sárgáját is, majd ezeket is felkockázzuk, elmorzsoljuk, és elvegyítjük a zöldségekkel.
Az egészet sózzuk, borsozzuk és kevés majonézzel krémesre keverjük.
A tojáskosárkák peremét bevizezzük, majd belenyomjuk az aprított petrezselyemzöldbe. Megtöltjük a tojáskrémmel õket, és egy-egy hajlított petrezselyemszárból fület készítünk rájuk.
Tálalásig hûtõben tartjuk, fóliával fedve.

Folytats a blogon ... www.mohakonyha.hu/2014/04/husveti-toj...

sponsored links

Keres?s