Húsvét '14.

2014-04-19

sponsored links

Nem szaporítanám már a szót, így az utolsó pillanatokban; csak röviden elmondanám, hogy hogyan fõztem meg idén a stölt tarját, mert nekem ez a sonka :)
70 dkg tarja fõzõvizébe 3 szem szegfûborsot, 2 kisebb babérlevelet, 1 mokkáskanálnyi egész köményt és egy picike szárított erõs paprikát (a kutya, a macska és a réce után hívjuk nyúlpöcse paprikának) dobtam; a tarjába pedig ügyesen beleszurkáltam (bicska hegyével elõböktem) 15 db szegfûszeget.

KÜLÖNLEGES ÍZESÍTÉSÛ, FÜSTÖLT, FÕTT TARJA (nem csak bevállalósoknak)

BOLDOG NYUSZIT MINDENKINEK! 



 u.i.: Töltsétek jó kedvben, boldogságban az ünnepet
és ne feledjétek
LESZ EGY CSOMÓ MARADÉK! 

Folytats a blogon ... orultenjoetelek.blogspot.com/2014/04/...

sponsored links

Keres?s