Házi gnocchi

2011-12-31

sponsored links


Ismét tettem egy újabb felfedezést. A házi gnocchit nem is olyan nehéz elkészíteni, és sokkal finomabb mint a boltban kapható "agyontartósítószerezett" verzió. 
Imádjuk egyébként, mert ha nincs idõm fõzõcskézni, csak elõveszünk egy tasakkal és kb. víz melegítéssel együtt kb. 10 perc alatt meleg ebéd van az asztalon. Nálunk mindig van egy-két csomaggal "kajavészhelyzetre". 
Eddig sosem álltam neki magam legyártani, de úgy gondoltam eljött az ideje. Hát....ez olyan tényleg igazi! Nem tapad a szájpadlásodra, selymes, lágy állagú, TÖKÉLETES!

Azért is szeretem ezt az ételt, mert önmagában is finom, de számtalan variációban el lehet készíteni, spenótosan, paradicsomosan, paprikás csikrével, tejfölösen, sajtosan és még sorolhatnám...

Persze az sem volt utolsó szempont a mai menü kiválasztásánál, hogy végre fel szerettem volna avatni a karácsonyi ajándékainkat. Az elsõ körben a krumplinyomóra esett a választás, így lett a gnocchi...:)

Fél kiló burgonyából kb. akkora adag lesz, mint két bolti csomagból. Kiadós, és mutatós...:)

Recept: ...

Folytats a blogon ... megfozlek.blogspot.com/2011/12/hazi-g...

sponsored links

Keres?s