Hideg tejszínes-zelleres paradicsomleves
sponsored links
A spájzot takarítva, találtam még egy üveg paradicsom ivólevet.
10 perc alatt elkészült ez a fincsi, hideg fûszeres paradicsomleves.
Persze az sem mellékes, hogy tavaly milyen aromás paradicsomból fõztem.
Hozzávalók:
- 5 dl paradicsom ivólé
- friss kemény nyers paradicsom
- 1 dl tejszín
- 1 kis csomó zellerzöld
- ízlés szerint só
- õrölt fekete bors
- citromlé
- cukor
Elkészítése:
A tejszínt hozzákevertem a paradicsomléhez, majd beletettem a fûszereket, a citromlevet, csipetnyi cukrot, zellerszárat apróra vágva, és pár db nyers paradicsomot.
A zellerleveleket, mint a kép mutatja, csak dekorációnak használtam.
Aki szereti, a tejszínbõl habot is verhet, és azzal is tálalhatja.