Hideg tejszínes-zelleres paradicsomleves

2014-08-05

sponsored links




A spájzot takarítva, találtam még egy üveg paradicsom ivólevet.
10 perc alatt elkészült ez a fincsi, hideg fûszeres paradicsomleves.
Persze az sem mellékes, hogy tavaly milyen aromás paradicsomból fõztem.


Hozzávalók:
  • 5 dl paradicsom ivólé
  • friss kemény nyers paradicsom
  • 1 dl tejszín
  • 1 kis csomó zellerzöld
  • ízlés szerint só
  • õrölt fekete bors
  • citromlé
  • cukor



Elkészítése:
A tejszínt hozzákevertem a paradicsomléhez, majd beletettem a fûszereket, a citromlevet, csipetnyi cukrot, zellerszárat apróra vágva, és pár db nyers paradicsomot.
A zellerleveleket, mint a kép mutatja, csak dekorációnak használtam.
Aki szereti, a tejszínbõl habot is verhet, és azzal is tálalhatja.


Folytats a blogon ... konyha-labor.blogspot.com/2014/08/hid...

sponsored links

Keres?s