Hideg meggyleves

2014-06-28

sponsored links

Meleg nyĂĄri napokon jĂłl tud esni egy hideg  gyĂŒmölcsleves....nĂĄlunk ez legtöbbször meggybĂ”l kĂ©szĂŒl, mindenkinek ez a kedvence. ArrĂłl nem is beszĂ©lve, hogy nagyon gyorsan elkĂ©szĂ­thetĂ”, csak arra figyeljĂŒnk, hogy elĂ”zĂ” nap fĂ”zzĂŒk meg. KĂ©t okbĂłl:egyrĂ©szt, hogy lehĂ»ljön, mĂĄsrĂ©szt, hogy kellĂ”kĂ©ppen összeĂ©rjenek az Ă­zek. Amikor elkĂ©szĂŒl, nekem szinte sosem Ă­zlik, mindig Ă­zetlennek Ă©rzem...pedig mindig alaposan fĂ»szerezek. AztĂĄn mĂĄsnap.....isteni finom.

HozzĂĄvalĂłk:

50 dkg meggy
1 l vĂ­z
1 cs.vaniliĂĄs pudingpor
Fahéj
Õrölt szegfĂ»szeg
Cukor ízlés szerint

A tĂĄlalĂĄshoz:

Kåvétejszín

Elkészítése:


A meggyet a vĂ­zben feltesszĂŒk fĂ”ni. ÍzlĂ©s szerint fahĂ©jat, Ă”rölt szegfĂ»szeget Ă©s cukrot adunk hozzĂĄ.

A pudingport kevĂ©s vĂ­zzel csomĂłmentesre keverjĂŒk, majd amikor forr a leves,  folyamatas kevergetĂ©s mellett belekeverjĂŒk.

Kb 5 percig fĂ”zzĂŒk tovĂĄbb, szĂŒksĂ©g szerint Ă­zesĂ­tjĂŒk mĂ©g a fĂ»szerekkel.

Tålalåskor kåvétejszínt adunk hozzå.




Folytatás a blogon ... kedvenceteleim.blogspot.com/2014/06/h...

sponsored links

Keres?s