Heves jeges jégkrémek

2014-07-17

sponsored links

Igaz hûlt ma egy kicsit az idõ, de reméljük lesznek még nagyon meleg napok, amikor jól jönnek a hûsítõ jégkrémek. Összegyûjtöttem nektek a blogon szereplõ jégkrémeket, amelyek mind vegánok, vannak köztük cukormentesek is. Igyekszem készíteni újakat is, már van a fejemben néhány recept ötlet!

A legkülönlegesebb a csokoládé jégkrém pirított mandulával. A cím alapján nem tûnik különlegesnek, viszont a hozzávalókat megnézve, egybõl kiszúrjuk a kakukktojást: avokádó! Micsoda? Igen, az avokádó teszi krémessé ezt a finom csoki jégkrémet! Kihagyhatatlan! Recept itt!

rp_IMG_3874_a.jpg

A csodaszép rózsaszín jégkrém epres kókuszos belsõt takar. Igaz, friss eper már nem igazán van a piacokon, de málnával és szederrel is kiváló! Recept itt!

IMG_3679_a

Banán földimogyoróval keverve? Igen! Ebben az esetben mindkettõ krémessé varázsolja a jégkrémet, amelyet kakaóval fûszereztem. Recept itt!

IMG_5028_a

Mandulavaj és apró kis piros ribizli golyócskák… kókusztejjel keverve. A ribizlik szétpattannak a szánkban és fanyarságukkal ellensúlyozzák a krémes, édes jégkrémet. Recept itt!

IMG_4840_a

Egy nagyon egyszerû gyümölcsös jégkrém sárgabarackból citromfûvel fûszerezve… baba- és gyerekbarát! Recept itt!

IMG_4777_a

A végére pedig egy igazi különlegesség: kávés-tonkababos jeges trüffel golyók. Na, nem is én voltam az elkövetõ, hanem Praliné Paradicsom Zsuzsi, aki tavaly szeptemberben vendégeskedett a blogomon ezzel a finomsággal. Recept itt!

JegesTrüffel3_blogba (1)


Folytats a blogon ... www.zizikalandjai.com/2014/07/heves-j...

sponsored links

Keres?s