Harmadik blogszülinap és játék

2014-01-14

sponsored links

Elérkezett a mai nap is, ma lett három éves a blogom. Már három éves:) Nem szeretnélek itt adatokkal untatni titeket, csak annyit mondanék el, hogy az idén egy picivel kevesebb bejegyzés született , mint az elõzõ években, ennek több oka is van, de azért fõztem sok finom ételt, sütöttem finom sütiket.
Szeretném megköszönni Nektek ismét, hogy sokszor benéztek hozzám, megjegyzéseket hagytok, hogy sokatokkal virtuális barátságot köthettem, remélem ezután is tudok olyat nyújtani (sütni - fõzni) ami elnyeri a tetszéseteket. Remélem, hogy jövõre együtt -  ugyanitt ünnepelhetjük a blogom negyedik születésnapját is.

Kép forrása: Pinterest
 És akkor játék:)

1. Két feladat közül választhattok:

  • Készítsetek el egy eredeti, hagyományos erdélyi receptet, megjelölve egy linkkel (ha az internetrõl van a recept) vagy könyvcímmel (ha szakácskönyvbõl van a recept), hogy honnan származik.
  • Készítsetek el egy eredeti Jamie Oliver receptet, megjelölve egy linkkel (ha az internetrõl van a recept) vagy könyvcímmel (ha szakácskönyvbõl van a recept), hogy honnan származik.
2. Bármelyik feladatot választjátok írjatok róla egy bejegyzést a blogotokba, és ehhez a bejegyzéshez másoljátok be a bejegyzésetek linkjét egy annyi megjegyzéssel, hogy Elkészült, ha nincs blogotok küldjétek el nekem emailban (makacska82@yahoo.ca).

3. Határidõ: 2014. február 14., éjfél
4. A nyereményt kicsit késõbb meg is mutatok nektek, ígérem.
5. Ha kiteszitek az oldalsávotokba a játék linkjét megköszönöm, hogy minél többen legyünk.:)

Tehát, játékra fel! Reménykedem, hogy az idén is olyan nagy lesz a játékkedvetek, mint tavaly ilyenkor:)

Folytats a blogon ... makacskakonyhaja.blogspot.com/2014/01...

sponsored links

Keres?s