Hagymás barnamártás

2014-03-24

sponsored links


A barnamártás igen hosszadalmas idõ alatt készíthetõ el, viszont a végeredményért megéri a fáradozást, mert nagyon finom bármilyen húshoz körítve. Általában akkor készítem, amikor egészben sütök valamilyen húst, és az így visszamaradó levet használom fel a mártáshoz (így készült korábban az Egészben sült marhahús burgonyagombóccal), de néha az eredeti recept alapján sült csontból is nekiállok készíteni. A legutóbbi ilyen alkalommal felturbóztam egy kis hagymával is a mártást, mert így is nagyon szeretjük.

Hozzávalók:
  • 60 dkg marhacsont
  • 1 fej vöröshagyma 
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 szál sárgarépa 
  • 1 szál petrezselyem 
  • 1 kis darab zeller 
  • 1 ek paradicsompüré ...

Folytats a blogon ... fozzunk-egyutt.blogspot.com/2014/03/h...

sponsored links

Keres?s