Hagymás-túrós pogi, Húsvétolunk

2014-04-20

sponsored links


Ez a mindenbõl ugyan annyi, nálam plusz egy tojássárga. Tehát ha 30dkg túró akkor ugyan ennyi vaj, liszt és a tojássárga. Összegyúrom és egy napot hûtõbe rakom. Már nem is írom medvehagyma került bele.
Másnap kinyújtom, kiszaggatom, megsütöm és kész. Ja! a só, na ezt most kifelejtettem, sebaj. 


Húsvét van. Ez olyan régen is utáltam, ünnep. Általában Hódunán voltunk, ott aztán ment a locsolkodás.
Pár hete megbeszéltük szomszéd barátnõmmel, csinálunk a gyerekeknek meglepit.
Vettünk tojásokat, õ vett még csokinyuszit. Megbeszéltük, míg lemennek a templomba addig a telken eldugdosgatom a tojásokat. Arra gondoltunk milyen egyszerû lesz, de mivel meleg volt és nem tudtam mikor jönnek vissza, nem mertem otthagyni a csokikat a melegben. Az árnyékos részt megcsináltam, a  többit mikor megjöttek és átöltöztette a gyerekeket.
Mindegyik gyerek fogta a kis kosarát, és mentek keresni a csokikat, tojásokat, nyuszikat. A végén elosztottuk hogy mindenkinek ugyan annyi jusson.


Napokban gondoltam ráérek páromnak megvenni a csoki nyuszit, rosszul gondoltam. Tegnap egy árva nyuszit nem lehetett kapni sehol. Helyette kapott marcipános tojást, meg valami csokifélét. 
Szuper gondoltam, minden ünnepnél beégek, mert én nem veszek semmit. Na most nem lesz ciki. Hát meg kellett volna vennem a francia köszönömös nyuszis dobozt, mert õ meg a beszélõs csokigombok óriás tojását vette meg(m&m). Plusz kimentem a fóliába, tegnap ott gazoltam és ott hagytam a sámlit. Volt rajta egy doboz, szatyiban. Álltam az ajtóban és gondolkoztam mit hagytam ott. Míg le nem esett, hogy volt egy olyan érzésem telót kapok.  Nagy örömmel rohantam, hogy mit kaptam.
Aztán kinyitottam, kicsit nagynak tûnt telónak, tablet lett belõle. Látta, már nem akkora az öröm. Meg is jegyezte, azt hitte hogy tényleg örülök. 

Folytats a blogon ... bodzamania.blogspot.com/2014/04/hagym...

sponsored links

Keres?s