Görög muffin zsemlék

2015-02-18

sponsored links


Maradékból készült görögös zsemléket sütöttem reggelire, aminek inkább csak én örültem, mert az olívabogyóval még nem kötött olyan jó barátságot Balázs, de ha nem natural van, akkor még nincs vele gond. Úgyhogy bele mertem tenni ezekbe a kelt muffinokba. Nagyon finom puha lett és szép vékony fel lehet szeletelni, amibõl akár mini vendégváró szendvicseket is lehetne készíteni.

Görög muffin zsemlék
Hozzávalók:
Aktív kovászhoz:
50 g kovász
50 g teljes kiõrlésû tönköly búzaliszt
50 g víz

Keverjük össze és hagyjuk 12 órát aktivizálódni, ha van aktív kovászunk akkor természetesen 150 g-ot használjunk fel belõle.

Továbbá:
100 g BL 55 liszt
200 g teljes kiõrlésû tönköly búzaliszt ...

Folytats a blogon ... koskacukor.blogspot.com/2015/02/gorog...

sponsored links

Keres?s