Gyömbéres céklaleves kókusztejjel/Rote Rüben-Ingwer Suppe mit Kokosmilch

2013-12-20

sponsored links


(Rezept unten auch auf Deutsch)

Így Karácsony felé a fõzés már kissé nehezebben megy, hiszen minden erõmet és a meglepetéseket is az Ünnepekre tartogatom. Persze, nem mondom, egy-egy leves, tészta, vagy zöldséges valami most is kerül az asztalra, de ilyenkor jut eszembe pesti ismerõsöm, aki ünnepek tájékán és gyakran hétvégeken is, inkább megrendeli a menüt, hogy ezzel is több ideje maradjon a családjára. Az otthoni online ételkiszállító cégek közül a Foodpandát részesíti elõnyben, mondván, gyorsaságukkal, megbízhatóságukkal és étterem kínálatukkal nála õk a favorit, hiszen állandó akciókkal és kedvezményekkel azok számára is elérhetõvé teszik  az ételkiszállítást, akik szívesebben választanak ár szerint ételt.
Már 28 országban teszik hozzáférhetõvé az éttermek széles választékát. Magyarországon több, mint 100 étterem konyhájáról rendelhet az enni vágyó, ami igazán nem megvetendõ.
Ausztria nincs köztük, így hát kénytelen voltam magam megfõzni ezt a kókusztejes cékla-gyömbér levest, amivel mondhatom, legalább olyan sikert arattam, mint egy jobb étterem konyhaséfje...

Hozzávalók 4 személyre:
1 kg cékla
1 salotta
1 gerezd fokhagyma ...

Folytats a blogon ... notburga.blogspot.com/2013/12/gyomber...

sponsored links

Keres?s