Gyors ebéd marhahússal

2014-05-09

sponsored links

Ismét egy tortillával készült, gyors szendvics. Nemrég történt ugyanis, hogy annyi dolgom volt, hogy az ebédkészítésre egyáltalán nem maradt idõm.

Mint tudjuk, a hirtelen jött ötletek a legjobbak, ennek jegyében benéztem a hûtõbe és a mélyhûtõbe. Találtam pár hamburgerbe való marhahús-pogácsát, amit még a múltkor fagyasztottam le (recept itt). Hamburgert mégsem szerettem volna készíteni, egyrészt nem volt idõm zsemlét sütni hozzá, másrészt tortillába tekerve egy pillanat alatt elkészül (és talán annyira nem hizlal ? feltéve, hogy mindenbõl light verziót teszünk bele).

Így született meg a következõ finomság, amit bátran ajánlok minden rohanó embertársamnak, a munka közepette öt perc boldogságot nyerhetünk vele magunknak :)

Marhahúsos wrap

DSC_6260s

Hozzávalók 4 fõre:

4 nagy, hamburgerhez való marhahús-pogácsa

4 nagy tortilla

4 tenyérnyi szelet cheddar

4 nagy salátalevél

2 paradicsom

1 lilahagyma

Mustár, majonéz

Bors

Kevés olaj a sütéshez



A húsokat teflonserpenyõben, nagy lángon megsütjük (grillen még jobb). Akkor jó, ha kívül mintha kicsit égett lenne, de ha megnyomkodjuk a közepét, puha.

A tortillák közepét megkenjük mustárral és majonézzel, megborsozzuk. A húspogácsákat három részre vágjuk, ezt is rátesszük. Erre jön a sajt, a felkarikázott paradicsom és hagyma, majd a saláta. A tészta két oldalát középre, majd az alját felhajtjuk. Azonnal fogyasztjuk.


Hasonló bejegyzések:




DSC_1345s
Gyorskaja III.


DSC_3763s
Gyorsan, egészségesen


O
Gyors nyári étkek



Gyors piték




Folytats a blogon ... atetovaltlanykonyhaja.cafeblog.hu/201...

sponsored links

Keres?s