Gourmet Fesztivál, 2018

2018-05-21

sponsored links


Eddig valahogy sohasem sikerült, na de az idén! Végre minden összeállt és pár órára belekóstoltunk a Gourmet Fesztivál forgatagába. 


Nem igazán készültünk fel, nem volt lista meg terv. Ott és azt kóstoltunk, ami éppen szimpatikusnak bizonyult. 



A Balatonszemesi Kistücsök jött velünk elõször szembe. Kenyérgombóc nyurgaponttyal és sóska szósszal állt a táblán, amit rögtön meg is kóstoltunk. És ezzel egy képen a Gusteau Kulináris élménymûhelybõl pedig a Füstölt mangalicaszûz, céklák, kecskesajtgombóc, rozskenyér nevû alkotás. 


Wang mesternél lakmároztunk be csak úgy istenigazából: húsos tésztabatyu, párolt marha és pekingi kacsa. Mind picit csípõs volt és mind fantasztikusan ízletes. 


Ha már felbukkant, muszáj volt egy kis osztrigát is kóstolni. Mivel én nem vagyok ezzel a csemegével valami jó viszonyban, el kell hinnem a drágámnak, hogy isteni volt. 



Esca Studio Restaurant Green Eggben grillezte a vörös tonhalat és mellé spárga, eper és uborka társult valami mennyei citromos öntettel összefogva. 


A Franziska energiagolyóit már ezerszer láttam a közösségi médiában, így tényleg ideje volt megkóstolni. Nekem a pisztáciás ízlett nagyon, a drágámnak pedig a citromos. 


Az A Table! a szokás kínálatától eltérõ sütikkel készült. A csokitorták is irtó csábítóak voltak, de ezek a pici, krémes képviselõfánkok lenyûgöztek. A képen egy maracujás-gyömbéres változat látható kettéharapva :)

Jövõre még üresebb bendõvel, elõzetes tervvel érkezünk majd!

Folytats a blogon ... https://agifoz.blogspot.com/2018/05/g...

sponsored links

Keres?s