Gombás lecsó kolbásszal, újkrumplival

2014-05-14

sponsored links

Gombás lecsó kolbásszal, újkrumplival

Ma 3!4 2-kor értem haza a Gellért nappali kórházából, ahol a szokásos karosszéria karbantartást végeztettem.

Már nem volt kedvem nagy fõzésbe fogni, s éhes is voltam, ezért a kamra segítségét vettem igénybe. Elõvettem egy üveg télire eltett lecsót, feljavítottam egy kevés gombával, kolbásszal és dúsítottam krumplival. Egész jó lett.

Hozzávalók :
  • 1 üveg (kb. 30 dkg) télre eltett lecsó
  • 4 db chilipaprika
  • 3 db nagy csiperke gomba
  • 25 dkg debreceni kolbász (2 szál)
  • 25 dkg újkrumpli
  • õrölt piros paprika
  • õrölt fekete bors
  • kolbászzsír
  • 1 dl víz
Elkészítés:

A krumplikat alaposan megmosom, egy serpenyõben a kolbászzsíron és kevés vízen felteszem fõni.

Közben felszeletelem a gombákat és a kolbászt, a serpenyõbe belevágom a chilipapprikát.. Amikor a krumpli már félig puha, hozzáadom a gombát, majd 5 perc elteltével a lecsót és a kolbászt. Fûszerezem, készrefõzöm.

Tálalok.




Folytats a blogon ... eshobbychef.blogspot.com/2014/05/gomb...

sponsored links

Keres?s