Gombás kagylótészta

2014-01-11

sponsored links

                                                                                
Hozzávalók:  20 dkg. gomba, 2 cikk fokhagyma, 5 dkg. füstölt szalonna, 1 mk. majoránna, bors, só,csípõs paprika, 2 dl tejföl. 20 dkg. tészta.
Elkészítése:  A tésztát szokásos módon kifõztem. A szalonnát apró kockákra fölvágtam és kisütöttem majd a megmosott apróra fölvágott gombát tettem a szalonnára megsóztam és lefedve kicsit pároltam. Fedõt levéve zsírjára sütöttem  megszórtam a majoránna, bors és csípõs paprika  keverékével és ráöntöttem a tejfölt. Összefõztem az egészet majd a tésztára öntöttem és elkevertem

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2014/01/...

sponsored links

Keres?s